Jason & Nouschka  (J nest)

De keuze voor de eerste dekking van Nouschka was gevallen op de fantastische reu Royal Alexander of Duke’s Place maar voor vrienden en bekende gewoon Jason .
Uit het eerste nestje zijn maar liefst 13 gezonde puppy’s geboren.
7 reutjes en 6 teefjes waarvan ik twee hele mooie teefjes heb aangehouden "Goldy" en ''Silver''.

Cai & Nouschka (L nest)


Voor dit nestje viel de keuze van de dekking voor Victim of Love of Duke's Place (Cai). Dit was een geweldige keuze en we hebben het prachtige teefje Lady (Saartje) gehouden.

Cai & Goldy (M nest)


Nu is de tijd gekomen om deze dame de eer te geven om de bloedlijn verder uit te bouwen. Omdat het vorige nest van Nouschka en Cai zo subliem was heb ik in overleg met Anja Robesson besloten om ook Nouschka's dochter Goldy door Cai te laten dekken. De uitslagen van Victim of Love of Duke's place zoals Cai werkelijk heet zijn ook uitmuntend.

Cai & Goldy (N nest)


Na het succes van het vorige nestje, de prachtige combinatie van Cai & Goldy, wilden we dit graag nog een keer waar maken. Goldy kreeg drie reutjes en een teefje, we hebben dit mooie teefje gehouden. ''Yellow'' werd ons nieuwe gezinslid. 

Dex & Saartje (O nest)


Voor de allereerste dekking van Saartje gingen wij op zoek naar een geschikte reu en kwamen bij Sequins Soroush (Dex). Deze echte kampioen bleek een fantastische match en Saartje beviel van tien pups, zeven teefjes en drie reutjes. We hebben zelf het teefje ''Ivy'' gehouden. 

& Goldy (P nest)Dex & Saartje (Q nest)Verwacht 1e week december 2022